Despre Tipex

ISTORIC
Suntem o companie formata din persoane cu peste 10 ani de experienta in publicitate. Ne-am specializat in productia publicitara, reusind sa avem o echipa formata din 15 oameni, care e compusa din designeri, arhitecti, ingineri, operatori utilaje, lacatusi mecanici si alpinisti. Va garantam un montaj fara cusur al lucrarii si va oferim garantia unui pret corect. Suntem in stare sa livram o  gama variata de produse: panouri LED Screen, totemuri, copertine, structuri metalice, litere volumetrice iluminate cu leduri, casete luminoase, signalectică internaţională, plăci omagiale, trofee, premii, sisteme de afişaj pe cablu, display-uri pentru broşuri şi reviste, suporţi meniuri, personalizare promoţionale, printuri de mari dimensiuni: banner, mesh, autocolant, blueback, whiteback, panouri publicitare bildboard si backlight, prisme publicitare; printuri de mici dimensiuni: autocolante, cataloage, calendare, cărţi de vizită, ecusoane, fluturaşi, foi cu antet, mape, meniuri, pliante şi totodată oferim servicii de design, montaj, media buying&planning, PR & organizare evenimente, monitorizare media.

VIZIUNE
Oferim produse si servicii de inalta calitate in domeniul productiei publicitare, cu o atitudine profesionista si dinamica, orientati mereu spre inovare si provocare

MISIUNE
Prin inovaţie, imaginatie şi ideologie, ne dorim sa fim recunoscuti drept un partener de incredere puternic, stabil şi profitabil, care livreaza servicii profesionale in cel mai scurt timp. Ne adaptam permanent la cerintele clientilor prin noile tehnologii si utilaje.

VALORI
Respectam opinia clientului, ne adaptam rapid cerintelor si angajatii nostri participa in mod activ la indeplinirea misiunii noastre. Recunoastem valoarea, motivatia si performanta in echipa, promovam transparenta fata de client si nevoile sale, oferim flexibilitate si solutii cu plus de valoare. Ne bazam mereu munca si atitudinile pe valori etice fundamentale, incurajand dinamismul si competenta profesionala.